Nieuwe werkplaats

Vanaf 1 september jl. hebben wij onze nieuwe werkplaats in gebruik genomen. Met onze vorige werkplaats in Almere vonden wij, dat we te ver van onze klanten vandaan zaten. Vandaar dat wij terug zijn gekomen naar onze vertouwde omgeving, VLEUTEN. Op deze manier kunnen wij u beter van dienst zijn en adequater reageren op vragen en eventuele problemen.

Kliko omkasting

Bent u ook die lelijke kliko's zat in uw tuin? Zet ze achter deze fraaie kliko-omkasting. Niet zomaar recht en hoekig, maar met een leuk schuin detail. Zodoende is het voor het oog ook nog leuk om naar te kijken.

Vensterbank + radiatorbekleding

Een mooie oplossing voor zowel bedrijven als particulieren om die lelijke radiatoren weg te werken. Afgewerkt met RVS radiatorbekleding en kopse RVS afwerkstrip voor een degelijke en strakke afwerking.

Buffetbladen RAI Amsterdam

Houten buffetbladen voor de Amsterdam RAI, in opdracht van Expo Flora te Harmelen.

Deze zijn gemaakt van beuken hout, met een echte "houten balken" look. Zie ook het echte kopse hout van de zgn houten balken aan de kopse zijde. Echter zijn deze bladen hol aan de binnenkant, om een lichte constructie te maken. Op deze manier kunnen de standbouwers makkelijk op- en afbouwen.

Tuinstoel

Design tuinstoel gemaakt van oud steigerhout voor de juiste sfeer en uitstraling.

Expo Flora Harmelen

In opdracht aangenomen van Expo Flora te Harmelen, het produceren van 50 beuken buffetbladen ten behoeve van de RAI Amsterdam.
De buffetbladen moeten afgelakt worden met een milieuvriendelijke grijze Hardwax-Olie en daarna met een kleurloze matte Hardwax.

Deze opdracht moet binnen 2 weken gerealiseerd worden.

Bedrijfswagen in gebruik genomen

IMG_0560.JPGIngebruikname van onze bedrijfswagen.
Deze is keurig bestickerd door Ferry Quick reclame uit Vleuten.

TV Meubel

tv meubel thea.jpgIn opdracht aangenomen, een tv-meubel voor een flatscreen.
Dit meubel zorgt ervoor dat alle bekabeling onzichtbaar wordt weggewerkt. Onder worden kasten gemonteerd om de apparatuur in te plaatsen.
Het eindresultaat zullen we later op de site weergeven.

 

 

Website online

Sinds vandaag is ook onze website online. Hierop kunt u een indruk krijgen van wat we doen en wat we voor u kunnen betekenen.
We zijn druk bezig om de website aan te vullen, dus neemt u regelmatig een kijkje.

Natuurlijk kunt u ons ook volgen op de diverse sociale media.